Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nådens val

nåd

är att ha råd

med ett förlåt

genom ett spår
av aktiva val

mot en rot
från det enda
till allt




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-25 14:31



Bookmark and Share


  Anya VIP
En dikt med klokt budskap. Du fick verkligen till det. Bravo.
2022-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP