Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bagateller

Inom mig finns bagateller
som ingen bryr sig om
eller plockar upp

Framför mig ligger mödor
ansamlade i hög
som måste övervinnas

Bakom mig ser jag alla dumheter
felsteg, misstag och petitesser
som jag målat på tavlor

Det krävs visdom
som jag inte alltid besitter
att förstå

Bakom och framför ligger bagatellerna
i mitt inre sparas det väsentliga
det som gör mig hel och trygg

Mitt inre delas till utvalda
som vet att värdera varje
människas unika väsen




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-25 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP