Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära

Så nära är världen
att nästgårds
är på andra sidan
skärmen

Föreställ alla
utan kläder
det hjälper




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-25 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP