Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En solig vårlördag

Åh, en sådan lördag!

jag fick gå bredvid dig

och jag orkade idag

vi vilade ibland på träbänkar

men vi gick ända till Gustavsberg

till Kallbadarnas pontonbrygga...

jag fick träna svenska med dig

å det gjorde jag lättsamt...!

Ja, med min lättsamhet

kan vi komma långt!

Vi älskar båda Livet.




Fri vers av bohemen VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-26 13:26



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
livsbejakande - spontan!
2022-03-26
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP