Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Böjer mitt huvud

Där

Där tanken möter

Musikens toner

Lever minnen

Kärleken
Är

Mjuk

Känns kring
Mitt väsen

Lyfter

På starka vingar

Landar
Hos dig


Kysser

Ber

Om

Nåd









Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 75 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-26 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish