Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennan och pannan

Längtat tusen andetag
att i ofärdig form
syna vad orden gör

i varje poet en lat regissör

med preferens
för radbrytningens lättade stråk

poesi;
ett språk.




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-27 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP