Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..att reflektera över, om det behagar


Morgonbetraktelse

Eos gråter över det vårbringande späda gräset

Dimman klär mig i skirt flor

 

Min själ står naken

I naturens obändiga livsbejakande likgiltighet

 

Jag finns för att jag kan finnas

 

Mina fötter

Likt rötter

Som aldrig riktigt fick fäste

 

Mitt huvud 

Likt kronan

Som söker ljus

I skumman dag 




Fri vers av Ruda
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-28 14:07



Bookmark and Share


  Feminaz
Djup och vacker text!
2022-04-29

  Den skrivande tysta
Så vackert.
2022-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Ruda
Ruda