Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mot himlen mot himlen


Haiku och tanka

Dimmig marsmorgon
Tysta fåglar drar förbi
vilset flaxande

---

Tranorna flyger
icke längre över Lund
på väg till dansen

Lärkan drillar dock över 
fälten - evigt vårtecken

---

Solen skiner från
en blå soldisig himmel
De bevingade

---

Tristessens gråa
dammoln lägrar sig över
själens tysta rum

---

Glömskans virvelvind
prasslar omkring bland löven
från förra hösten

---

Trana utan flock
ropade över husen
Översiggiven

Meditativt




Bunden vers (Tanka) av Algotezza VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-28 15:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texterna är lästa och 'fönstret mot innerligheten' har blitt bokmärkt
2022-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP