Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insida

Din andedräkt
Lägger sig som dis
Över min våtmark

Fuktar

Öppnar mig välkomnande
Lyfter höfterna

Du läppjar

Känner

Rör dig

I mitt djup

Hårt

Mjukt

Nära








Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 104 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-03-30 20:58



Bookmark and Share


    Björka
underbart...
2022-03-31

    ej medlem längre
Het, erotisk. Ord som skapar bilder, ljud, dofter. Längtan

Tack
2022-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish