Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidig morgonkärlek

Du sover
Din bara hud
Känns varm
När jag kryper tätt intill

Mina nakna bröst mot din ryggtavla

Smeker dig försiktigt

Du mumlar lite
Vaknar

Vänder dig om

Och din nyvakna blick
Landar i min

Ett leende

Jag känner din hårdhet mot min mage

Lätta kyssar

Leder till

Det som blir

Vi

Oss

En





Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 80 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-31 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish