Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

 

 

 

livet är bräckligt som ett korthus

det kan falla ihop närsomhelst 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-04-01 08:54



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Upp som en sol, ner som en pannkaka. Kan ske på ett ögonblick.
2022-04-11

  Susen VIP
Kloka ord med stort innehåll. Bra fångat
2022-04-04

  Roland Holm
Precis, man vet ej vad som väntar runt
hörnet.
2022-04-01

    Lena Staaf VIP
Bra sagt! Ja, när som helst kan allt stå på ända. Man behöver påminnas om det ibland.
2022-04-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra påminnelse om att ta vara på tiden som är.
2022-04-01

  Sparvögat VIP
Livet kan förändras fort men kan ge ny lycka…
2022-04-01

  Kungskobran VIP
Så är det, Carpe Diem, den kan vara den sista

2022-04-01

  BenGust VIP
Nog bräckligt sen förut utan destabiliseringstendenser.
2022-04-01

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ja så är det tyvärr, men tack o lov går det att bygga upp på nytt, till och med byggas större men det är fortfarande lika bräckligt.
2022-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP