Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"and now I see a darkness\"


Fredagskväll

Vi skulle gått ut
tagit en öl
(eller två)
pratat musik
gemensamma vänner
skrattat
rökt lite på utsidan


Så skulle jag lagt min hand på ditt ben
ogenerat
nämnt någon konsert
jag mindes
sagt att du borde
varit där


Vi skulle kyssts
hånglat
skrattat
och du skulle sagt
att solen aldrig går ner
i den här staden


Jag skulle druckit
okontrollerat
tills jag vågat fråga
om du ville med hem
på en flaska tequila


Så skulle vi spela skivor
gissat låtar
ätit citron
med lite salt


Vi skulle aldrig kommit till sängen
knappt ens soffan
jag skulle spytt i toaletten
du däckat på balkongen
i soluppgången


På morgonen skulle du sett mig
iförd endast boxertrosor
så skulle din huvudvärk försvinna
jag skulle varit illamående
blyg
men stolt


Vi skulle satt oss i soffan
och jag skulle stoppat händerna
innanför din tröja
bett dig värma mig
du skulle svara
att du borde gå hem


Efteråt skulle jag saknat dig
druckit lite mer tequila
skickat ett meddelande
där jag sa att du
var välkommen tillbaka
när du vill

sen skulle jag aldrig mer
höra från dig





Övriga genrer av SofiaN
Läst 581 gånger
Publicerad 2006-08-03 10:32



Bookmark and Share


    Alfredo Augusto
hihi, oh, vad fin!
2006-08-04

  Daniel_78 VIP
vilken resa. yes. jag läste och läst.
nice
2006-08-03

  Christer VIP
det är så gött att man aldrig ritkigt vet vart texten ska ta vägen...att den överraskar...och aldrig på något sätt blir sockersöt.
Bra!

/c
2006-08-03

  Emanuel H
Fan vad brutalt sannt!
2006-08-03
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN