Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av första april


Dagen efter

Med tanke på all fake news nu för tiden

är det väl första april hela året,

så vi kan vända på det

och göra första april till Sanningsdagen

då vi slipper falska nyheter och lurendrejeri.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-02 12:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag som läste texten, känner mig lurad på konfekten, vart än jag leta och såg, ingenstans luringen där som låg, har ej heller på länge sett den, sedan kröp ihop av skam gömde sig än...
2022-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP