Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svar

Min tvättmaskin har kommit på idé
Att göra mig till husets åtlöje
Den gör sig av med strumpor
En av var
Så jag som tvättar aldrig hittar par

Du kanske skrattar men min fråga är
Var är den andra strumpa?
Om svar jag ber
Om ej får svar jag tror min tvättmaskin
Gör av med mina strumpor
För ett flin





Bunden vers av Olya
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-02 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olya