Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag

Idag är det nya liberaler
Som talar från alla tv kanaler
De skickar ut högljudda signaler
Att frihet vår hotas av rivaler

Idag är det nya liberaler
Som styr alla media centraler
De kallar rivaler för radikaler
Och övriga kallas för kannibaler

Idag är det nya liberaler
Som pratar från maktens piedestaler
De rika bistår med filialer
Finanser, big teks potentialer

Idag är det nya liberaler
Och kändisar lär ut ritualer
Och vapen förs ditt där arsenaler
Orsakat rad korruptionskandaler

Idag är det du bland radikaler
Du jobbar för rika liberaler
Idag är ett liv på marginaler
Idag är det nya liberaler





Bunden vers av Olya
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-10 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olya