Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra kyrkor

De tar våra kyrkor
De dödar vårt folk
Sen 2014
De tog över holk

De spottar på gravar
De vänder på sten
De tar våra minnen
De tystar oss ner

De får bra betalt
I Euro and buck
De får bästa vapen
Från Väst får sin crack

De tar vårat land
Och skrattar sig glatt
Men en vacker dag
Vi ska skratta, moi brat




Bunden vers av Olya
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-04-03 05:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olya