Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en dröm

Ibland

Det händer

Att jag längtar

Jag tänker något annat

Men landar i en längtan

Då har jag inte givit upp

Om det finns hopp

Är en annan sak

Det finns alltid hopp

Frågan återstår

Dock




Fri vers av Emmeline
Läst 81 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-03 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emmeline