Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du


Du är nätet som fångat mitt hjärta
När hjärtat hoppar finns du där,
som ett skyddsnät
Du kramar mig ömt när jag fryser,
och bäddar ned mig när jag är trött

Du är floden jag längtar till
Jag törstar efter dig,
vill slänga mig ut i forsen
Låta mig föras bort med strömmen
Jag följer dig, sluta aldrig..




Fri vers av Emmeline
Läst 109 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-12-19 08:37



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
infångandes väl denna känsla eller önskan
2022-12-20

  Marita Ohlquist VIP
En sådan Du borde alla ha.
2022-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Emmeline