Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från gråton till växtsaftgrönt


Gråhet är ekar

med lätt krampande rötter

och torkade blad.

Ekstyltmals framfart men liv

i växtsaftgrönt snart åter.




Bunden vers (Tanka) av BenGust VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-04 09:01



Bookmark and Share


  Susen VIP
"Växtsaftgrönt" Bildskapande tanka. Snyggt!
2022-04-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra Tanka om våren, pånyttfödelsens tid.
2022-04-04
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP