Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovett

Människor och grisar
är nära släkt
så nära att vi äter samma mat
tänker samma tankar
och är en del av samma
popkultur

nu står man här
med trynet i tryffeln

tryffelpastan

med tretton grisar
färdiga att ansöka till
Sveriges Mästerkock i TV4

på alla fyra

undrar
människan
varför är vi
en av er

var det så vettigt.




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-04 12:52



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Insiktsfull och härlig ironi! "Var det så vettigt"?
2022-04-07

    ej medlem längre
Tack Gustav!
2022-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP