Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur träd tänker

Trädets tankar
en löpsedel fast äldre och spretigare
gjord av ogjort papper
ifrån höstlövsfabriken

i en rundringning upp till toppen
sitter en fjärrstyrd
arbetsmyra

saken koordinerad
att sköta ett träd

som ett tankekomplex

längs grenarna
tar slut i den tomma luften

där syns inga ändar
vid rotfästet närandes allt ovanför, ur törst
för vad som finns lagrat i barken.




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-06 22:09



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Bravo! Tack!
2022-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP