Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri att vara

 

 

hon är ingen ängel

om så vore med sotade vingar

hon på bomullsmoln sig svingar

tycker om glamour och glass

vill ha fin stass

flirtar med varenda karl

men är inget flarn

provocerar gärna andra

vill egna vägar vandra

känner lusten pulsera

på erotikens vägar navigera

livets puls vibrerar

hon vågorna kalibrerar

hon är frihetens gudinna

alla vill henne vinna

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-10 09:00



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Livspulsen kalibreras bäst av var och en.
2022-04-14

  Bodingen VIP
Alla ska få leva som dom vill så länge det inte skadar andra.
2022-04-11

  Kungskobran VIP

Det gäller att se upp
innan

svarta änkan äter dig med hull och hår
från huvudet till dina tår

När hon är mätt tar hon sig en lur
letar sedan upp någon för nästa tur

Så se upp när hon virvlar in
och säger att hon vill bli din

Om du ger henne en chans
blir det din sista dans
2022-04-11

  ULJO
Alla borde få vara fria. Borde få vara unika.
2022-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP