Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om (Min kamp 2.22)

Det händer

fortfarande 

att jag pratar med dig

ställer frågor som

du inte kan besvara

då, när du kunde svara

ställde jag inga frågor

för att slippa höra svaren

så säker på att jag visste

vad du skulle svara

nu undrar jag

tänk om

jag hade fel?




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-09 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP