Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonböj


fort man ser en kvinna i ögona, förslagsvis,
så vördnar man henne som en divinitet, i sinnet sitt

hon är värd en piedestalplacering, det är ej svårare än så



























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 137 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-04-10 20:32



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Är det så.. ? det ligger nog i en kvinnas önskan att få känna sig uppskattad och hyllad :)
2022-04-11

  Bjarne Nordbö
Amen till de orden.
2022-04-10
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando