Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina läppar

Dina läppar rör sig. Jag har slutat höra ljudet som kommer ur din mun. Jag förstod vad du skulle säga när du började din mening. Dina läppar är torra där de rör sig. Jag tänker snabbt. Medans jag väntar på att din mening är slut, ser jag ögonfransen som lagt sig under ditt öga. Dina läppar rör sig. I mitt huvud har jag redan svarat på två påståenden. Men du är inte klar. De säljer glass på andra sidan gatan. Jag är säker på att apelsinchockladen är godast. Dina läppar rör sig, du är så långsam. Den här gången tänker jag inte avbryta dig. Jag flätar håret medans du berättar det jag redan vet.




Fri vers av A Svahn
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-10 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A Svahn