Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dig, mig.

Jag försökte ändra.
Men ville hitta.
Jag skulle laga.
Men ville trösta.
Jag tänkte bygga.
Men borde riva.
Jag försökte mätta.
Men det svalt.
Jag skulle ge.
Men tog.
Jag tänkte se.
Men blundade.




Fri vers av A Svahn
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-19 01:24



Bookmark and Share


  Bennysdotter soul and art
Mycket bra text!
2022-04-21

  Den skrivande tysta
Bra!
2022-04-19
  > Nästa text
< Föregående

A Svahn