Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolpar fram

I januari stod det mesta klart,
hoppet på andra sidan nyår
Våren kom och sopade upp gruset,
dammet lade sig som ett lock i var alveol
Utanför reser sig blommor mot ljuset

Verkligheten slår hårt i ansiktet
Vill hoppa på tåget i dess framfart
Fortsätta sträva, aldrig låta själen dö
Lyssna på hjärtat, lyssna på kroppen,
lyssna till förståndet och sätta nytt frö




Fri vers av Emmeline
Läst 86 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-12 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emmeline