Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glad Påsk medvandrare under solen.


Bakom slöjan

Insikt är en märklig värld
blott för några den utger
vad som röjer nöd och svärd
klarsyn gör att släktet ser.

Milt och stilla släktet sjunger
en sång om visshet underbar
känner inte mera hunger
ett mått med råge är dess svar.

Många har sen svunna tider
undrat över alltings början
finns en värld där ingen lider
svaret döljes bakom slöjan.




Bunden vers av Roland Holm
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-14 13:56



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fina rim, bra rytm. Alltings början dolt, kommer vi nånsin få veta?
2022-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm