Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känns lite märkligt att inte skriva på rim.


Havet utav drömmar

Längtan är att få vara
fri från armod nöd och kval
så som sparven i sitt näste
söker släktet säker hamn.

Var blomma är ett överflöd
när som onda uppsåt flytt
svårt att finna rätta orden
för den trängtan hjärtat har.

Havet utav drömmar rymmer
förbidan om en bättre värld
vindens flykt är som ett tecken
för en mänskas levnad här.




Fri vers av Roland Holm
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-14 14:12



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fungerar fint även utan rim.
2022-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm