Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äcklig är...

.

...äta maten som dödar mig inuti
...chansningen som ibland vågas men alltid misslyckas
...kroppen som suger upp allt och bara blir större och större
...lagom-ordet som på mig är tjockt
...insidans svarta som smittar andra
...groteska spegelbilden som möter varje morgon




Fri vers av Mejja
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-08-02 23:10



Bookmark and Share


  Tothem
känner igen mig i din starka dikt... men (om det nu är din självbild du beskriver) bilden är inte sann. Den skyms och förvrängs av gammal skit!
Kramar Totem
2006-08-03

  mjuk
Minnena blir som ett filter mellan dej och verkligheten hjärtat.De hindrar dej från att leva. Kram
2006-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Mejja