Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första dikten jag skrivit på jättelänge.


Kärlekens kraft

När skuggorna slutat dansa
och slöjmolnen tonar i väst
säg varför skulle vi chansa
i det livsmod som ändå är bäst.

Det ljuder en sång som berikar
av mycket som kommit och gått
en fägring finns som förlikar
när livet känns dystert och grått.

Kärleken är en märklig värld
den kan både läka och leda
så fjärran den är från oro och svärd
så mycket av gott den förmedla.




Bunden vers av Roland Holm
Läst 61 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-16 16:48



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En text som andas harmoniska ord om det alla söker, kärlek.
2022-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm