Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IKVÄLL

Högst upp på gavelspetsen satt
ikväll en koltrast med sitt vissel,
en klar kontrast mot krigets gissel
och mot de långa knivars natt.

När det blir ljud i himmelen
av visslingar och annat kvitter,
väcks hopp om fred. En koltrast sitter
högst upp på gavelns spets igen!












Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-16 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP