Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

YNKEDOM

Några rader vill jag rimma
även denna sjuka dag,
även denna klena timma,
för jag är ju sådan, jag.

Ömsom lust och ömsom plåga
verkar vara livets lott.
Några rader vill jag våga
för att ändå göra nå´t!




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-17 17:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gott nog för mig att läsa. Hälsning.
2022-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP