Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trodde jag skrivit in den här men hittar den inte. Örnen är således en kungsörn.


Där liljan blommar

Där liljan blommar fager
in vid skogens bryn
en örn på krönta vingar
svävar upp i skyn.

Där källsjöns klara vatten
svalkande berör
från himlen strålar solen
natt omintetgör.

Där vill jag gå till vila
klockans ton frambär
att jordelivets dagar
inte mera är.




Bunden vers av Roland Holm
Läst 91 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-04-18 12:06



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En vacker text om livet, naturen och döden.
2022-04-18

  Vindsvala VIP
Vacker dikt om naturens skönhet och livets förgänglighet!
2022-04-18

  KamomillKillen VIP
Gillar denna mycket
Tack!
2022-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm