Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ibland händer det, som ett oförväntade besök Ge inte upp


GE INTE UPP

När själen förenas med sin likhet

ingen kan ändra på det

Ibland händer det!
Som
ett oförväntade besök
Ge inte upp




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2022-04-18 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP