Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Språkbaserat färgstänk

En
ko

i

en pool.

En ko i en pool.

En pool-ko.

Som lever
spårar sporer
på en svamp
sanslöst formbar
och chanslös
som en kameleont
med damp

en pool-ko-bello-champinjont
förtjust i
kanel och sånt
som den betar
på saltstäppen

den krönta bondläppen

ett glas rom

här är det tjuren Ferdinand som regerar
med sitt eget rom-fördrag
vid sitt korkbord
från ett möbelföretag

Ikea på Mauna Kea

samt fler
anmärkningsvärda
inredningsdetaljer

en simmande tomat

simtomatiskt.




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2022-04-18 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP