Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaninkokerskan

Fadd kretin
log ett tag
trög men kvick
drog ett drag
med krattan i gatan
läppstift-ragatan
en klick spott i handflatan
någon annans
får man förmoda
klunkar sin soda
stinker torskpiss
ur hennes ruttna sugarkäft
nollåttan
ett skott i råttan
oj sa bimbo-satan
sökte
försökte
bjäbba sitt bjäbb
näbb’s gonna näbb
en pratskalle av stål
men med blixtlås på munnen
samt på andra hål
och tvingad utför en planka
går hon utskämd och röd som en skållad mysk-anka
på sista försöket
lismade lamt
åt upp ena ögat
och slog mig infamt
som en ursinnig men fadd
nollåttakretin
kokandes min bortsprungna
angorakanin.




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-18 20:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lite obehaglig. Fast kul. Lite Dickens. Lite rännsten.
2022-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP