Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenapahypotesen

Darwin och gänget
och vem det nu var
letade, läste och sökte svar

men vad vi inte visste
och jag var nog den siste

var att den första människan

hade en stil som inte var så illa
skön som få, tämligen
för det var nämligen
en varelse med pondus, fridfull och stilla
med självinsikt och med krut i sin prilla

en self-employed sötvattensgorilla

med hockeyfrilla.




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2022-04-18 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP