Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta

Getingar, retade
rivsår

mjuk människohud
omsvepning
liksvepning
omkring ett dött hjärta

sönderbränt

igenom hela vävnaden
avtrubbat

gjort ondare
än att bara
slutat vara
felfri

mer

förstörd inuti

järnet sa klick.




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-18 20:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Avskalad. Lite otäck
Men bra.
2022-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP