Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot den sky

Vintergatan
spelar upp
ett spel
för himlagallerierna
för astro-fantasierna
för asfalten, skor, skrapningar
hörs som ljud som fler personer
som ljud som flera slutna toner
men inget mer
förutom ett skall

skall

men inget mer
förutom en fallande fura i en tom famn
men inget mer
- knack
Vintergatan
salt vind.




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-18 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP