Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skugga nummer två

Tre skuggor
flyttar på sig
den första leker inte
den visar sig
och klyver två lav-riken
med solglömda grå kaskader
från den tredje skuggans husfasader
två av världslig sort
men ändå en ofärdig mur
en rak väg mot ett villaområde
men det vet vi inte egentligen
någon av oss
på expeditionen, ritar ut banorna
som organiserat bortkomna
flak
i natten
när de gråtande fönstren böjer sig för oss
för det finns en låst dörr
en till skuggsida
mellan
den första och den tredje.




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-18 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP