Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horisont, vilket skulle bevisa sig självt

Horisontstrecket
är i maskopi
med havets avslut
de är inte tvillingar
kanske är de nära vänner
men de stöttar upp
varandras plana gråblå världar

ett plan
flyger förbi
det tar tid
nedanför urskiljer en mobilmast
den uppkomna rand
som vi ser
och hjälper oss att googla dess funktion
på en vattenslickad strand.




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-18 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP