Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

 

 

livet är en enda lång längtan

en enda lång väntan

på något vagt, oklart vad

uppradade på livets estrad

 

vart ska vi, vart bär det hän?

där står vi med skakiga knän

livet är en resa i det okända

där precis allting kan hända

 

kanske är vi vår egen regissör

som talar om hur vi gör

när vi tvekar inför beslut

som kan bli ett avslut

 

när vi står på livets krön

kanske vi ber en bön

att sista steget blir kort

att det blir en trygg eskort*

 

 

 

 

 

*eskort = följe, skyddsvakt

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-19 11:35



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Även med högtflygande planer, ner kommer man alltid...
2022-04-22

  Cikoria Blå VIP
Tänkvärt
2022-04-20

  Kungskobran VIP
Underbart är kort som Povel Ramel sjöng

2022-04-19

  ULJO
Önskvärt
2022-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP