Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kanchanaburi, Thailand, 8 april 2022


Allting har avstannat i väntan på


Allting har avstannat i väntan på
kvarlämnat
förfallet

som vår kärlek
ligger allting i träda
slumrar
sover
väntar
på vad?

återuppståndelsen från de döda
och syndernas förlåtelse?
så många är synderna
alla mina

Din kärlek är ren som
vatten
omsorgsfullt destillerad
min kärlek är träskmark och dy




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-19 10:03



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Wow!
;)
2022-05-03

    Lena Söderkvist VIP
Det här vill jag ha uppläst av Stina Rautelin. Så vackert och mäktigt!
2022-04-19

  Kajan VIP
En lägesrapport väl värd att läsa, och bilden passar.
2022-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös