Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanchanaburi, Thailand, 8 april 2022


Omen


Orden orkar inte tränga sig fram
ur tröga tankar
som fastnat i det förflutna
förbjudna att åter uttalas
som en förbannelse
ett ont omen

men skriv du som kan
låt orden flöda fritt
som om alla ord hade rätt
att existera
utanför munnens murar
och tankarnas häkte

lås inte in dem
såsom jag
som alla tankar beskär
och ord dissekerar




Fri vers (Fri form) av Anoo Niskanen VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-04-19 11:05



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
En både smärtande
Som givande förlösande
Läsning! Samt önskar tids
nog även det skrivna ordet
Utlösande befriande is
-lossning även hos
Skrivaren"here self"
;)

2022-05-03

  Eva Langrath VIP
Stark text som berör mig och får mig att känns diktjagets inlåsthet.
2022-04-25

  cilax VIP
fin
2022-04-20

    Lena Söderkvist VIP
Så fint att ha dig tillbaka, har saknat dina poetiska tankar. Den här texten utmanar litet, vilket jag tycker är bra.
2022-04-19

  Kajan VIP
En slags fångenskap blir tydlig; det outtalade blir en mur i den här starka texten.
2022-04-19

  ULJO
Du har så rätt.
Ord betyder så mycket. Finns ingen bättre terapi.
2022-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös