Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Experiment

En individ
är ett experiment
för att testa artens livskraft

så har man inget
annat för sig
här i livet

så har man åtminstone
gjort det




Fri vers av stenhur VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-19 16:04



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jaa så sant!
Sedan kan de
Vara olika
Kamoflerade
Som en
Kameleont?
;)
2022-09-01

  lodjuret/seglare VIP
Så ä dä,
du har alles rätt i dä
2022-04-20

    Lena Söderkvist VIP
Störtskön.
2022-04-19

  ULJO
Gott nog
2022-04-19

    ej medlem längre
kanske Experiment II är att låta två individer mötas. Även det ett test på artens livskraft.
2022-04-19

  KamomillKillen VIP
Bra dikt.
2022-04-19
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP