Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irriterande ovana

Jämt
ska du
generalisera




Fri vers av stenhur VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2023-08-03 16:14



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Där kastade du in mig i en sådan där skämmig slänggunga på nöjesfältet. Jämt och ständigt är jag lika otydlig som en rad med filosofer genom historien.
En filosof blir sällan fet i sin egen stad.
2023-08-03

    Lena Söderkvist VIP
Fantastiskt att på endast fyra ord få in en klockren poäng.
2023-08-03
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP