Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte alltid

Det blir inte alltid
som man vill

För hur skulle det
se ut




Fri vers av stenhur VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-02 12:45



Bookmark and Share


    Kämpendahl VIP
Kvickt.
Man önskar Aladdins lampa förblivit gömd i sin grotta.
4/5.
2023-04-02

    Lena Söderkvist VIP
Så otroligt träffsäkert..
2023-04-02
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP