Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om dikter

Ett barn frågade mig
Hur skriver man dikter
Jag svarade
Man lyssnar

Först hör man ord
som fanns förut
men om man lyssnar länge
kan man få höra

ord som växer
likt blommor
ur själens
mylla




Fri vers av stenhur VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-09-19 18:54



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Gott, jag undrade själv länge, sedan blev det som pusselbitar, av att få en antologi texter av en annan människa i present, en vanlig samt berömd text i den var tydligen dikten 'En morgon var röken arg', vilken kan läsas med förvåning i läsaren som sådan om den är ett barn.
2023-09-19

    Lena Söderkvist VIP
Den här dikten gör gott, oh så fin den är!
2023-09-19
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP