Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talgoxen

Talgoxen
sätter sig i en buske
utanför mitt fönster
och undrar

ska jag flyga dit
eller dit
eller dit
eller dit
Dit




Fri vers av stenhur VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-06 15:46



Bookmark and Share


  Cugel
Busken blev tillplattad.
Oxar är tunga.

Det är mer troligt att du kan flyga dit, än att busken höll för oxen.
2023-03-06

    Lena Söderkvist VIP
Så velar vi människor också, ibland vet vi inte ens vilken buske vi skall välja... hihihi.
2023-03-06
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP